Δώρα Ψωμά
Project Developer

Η Δώρα είναι Project Developer και ασχολείται με τον κύκλο ανάπτυξης έργων Εθνικής και Ευρωπαϊκής εμβέλειας, από το στάδιο της σύλληψης μιας ιδέας μέχρι την ολοκλήρωση και αξιολόγησή της.

Στην ids CONSULTING ειδικεύεται κυρίως σε προγράμματα Erasmus+ και Interreg συγγράφοντας προτάσεις για έργα που προωθούν την κινητικότητα και τη Διά Βίου Μάθηση, με κύριο άξονα τη γλωσσομάθεια και την προσβασιμότητα του ψηφιακού και αστικού χώρου.

Με προπτυχιακές σπουδές στην Αγγλική Φιλολογία και στην Ιστορία (ΑΠΘ) αλλά και μεταπτυχιακές σπουδές στις Νέες Τεχνολογίες (ΠΔΜ) και τη Διδακτική της Αγγλικής για Ενήλικες (University of Cambridge), η Δώρα διαθέτει ένα πολυσχιδές πορτφόλιο έργων. Έχει σχεδιάσει ταχύρρυθμα προγράμματα εκμάθησης Αγγλικών και ΙΤ Skills  για εκατοντάδες νέους στην Αγγλία, στην Ολλανδία και στην Ελλάδα ενώ εργάστηκε ως μέλος ερευνητικής ομάδας στο ΑΠΘ στο πρόγραμμα diapolis (ΕΣΠΑ 2007-2013). Ερευνητικό και συμβουλευτικό έργο έχει παράγει και για τον ΣΒΕ στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση (2014-2020) για την επανένταξη 550 Νέων εκτός Απασχόλησης, Εκπαίδευσης, Κατάρτισης – NEETs.

Τηλέφωνο: 2310 508034